Vyöhyketerapeutiksi valmistava koulutus joka johtaa ammattiin

Koulutus on aikuiskoulutusta ja suunniteltu siten, että oppilaalla on mahdollisuus osallistua opetukseen päivätyön ohessa. Kurssin ensimmäisen lähiopetuksen päivämäärä on ilmoitettu etukäteen ja seuraavat lähiopetuspäivämäärät sovitaan lukukausittain yhdessä oppilaiden kanssa, jotta jokaisen on mahdollista osallistua lähiopetuspäiviin. Koulutuksen kesto on 15 -16 viikonloppua riippuen sovittujen lähiopetuspäivämäärien ajankohdasta.

Lähiopetusviikonloput ja opettajan konsultaatio väliviikkoina

Aikataulut:
Oppilaiden kanssa yhdessä sovitut lauantait - klo 09:00 – 17:00 ja sunnuntait - klo 09:00 – 16:00 (kurssikohtaiset muutokset aikatauluissa mahdollisia). Kurssipäivinä on kaksi tee- / kahvitaukoa ja ruokatauko. Opettajan ohjauskonsultaatiot väliviikkoina tapahtuvat oppilaiden tarpeen mukaisesti.

Vyöhyketerapiakoulutuksen osiot

Terapia-alan opinnot 18 op (486 h) + 2 op (55 h) = 20,3 op (541 h)

Sisältö; Ammattiopinnot 12 op opintopistettä (324 h) josta
- kontaktiopetusta vähintään 7,4 op (200 h)
- hoitoharjoittelu 5,2 op (140 h), sisältäen käytännön hoitonäytetyön
- kirjallinen lopputyö 2 op (60 h)
+ 2 op (55 h)
Terapiakoulutuksen perusaineita tukevia oppiaineita;
  • - ravinnon merkitys terveydelle 10 h
  • - homeopatia 20 h
  • - kasvilääkintä 5 h
  • - luontaisalaan liittyvä luento 20 h
Saavuttaakseen oikeuden hakea Kokonaisvaltaisen terveydenhuollon keskusliitto KTKL ry:n jäsenyyttä, henkilön tulee terapia-alan opintojen lisäksi suorittaa;
- luontaisterapia ammattina-osio 3 op (81 h)
- lääketieteen perusteet 14 op (378 h)
- ensiapukoulutus 5 op (16 h)

Ammattiin valmistava, kokokehon vyöhyketerapeutin koulutus koostuu seuraavista osioista:

• - vyöhyketerapian historia
  • - Vyöhyketerapian toimintamallit
  • - elimistön tavat ilmaista tilanteensa vyöhykejärjestelmien kautta
  • - vyöhyketerapian hoitotekniikka
  • - Indikaatiot ja kontraindikaatiot (hoidon vasta-aiheet)
  • - aseptiikka ja etiikka
  • - Koko kehon vyöhykejärjestelmät (alkiot)
    • jalkaterä
  • Etätehtävät
  • Lopputyö

Huomioon otettavaa:

Oppilas tekee opiskelunsa aikana (16 kk) käytäntöä harjoitellessaan 18 dokumentoitua asiakastapausta. Kahdeksalle henkilölle tehdään viisi (5) kokokehon vyöhykehoitoa ja kymmenelle henkilölle kolme (3) hoitoa kahden viikon välein.

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksesta voi tiedustella puhelinnumerosta 040 7165 564. Voit lukea kurssista lisää myös Vyöhyketerapia-sivultamme

Pyydä ilmainen esite soittamalla tai sähköpostilla osoitteesta toimisto(a)water-koulutus.fi

Koulutukseen voit hakea sähköisellä hakulomakkeella, joka on mahdollista tulostaa, täyttää ja allekirjoittaa, sekä lähettää myös kirjepostissa.

nuoli ylös alkuun